Soms kan ik me echt niet inhouden! #teveelingekocht ? Zóóóveel moois!


FEESTELIJKE OPENING VAN ONZE WINKEL !!

Op 22 februari ’18 is onze winkel officieel geopend! Fijn dat ‘t zo druk was! Fantastisch verzorgd door #gastvrijcaterij ! Dankjewel Koen en Tessa voor de prachtige hapjes met eetbare bloemen! Hóe origineel bedacht!


Het was weer méér dan fijn!! Weekje bijkomen in ..........?

Vanaf maandag 19 februari ben je van harte welkom in onze nieuwe winkel. Wij zijn verhuisd van nr. 13 naar nr. 16.  Dus maar 3 deuren verderop. Kom even neuzen!!Vakantie !!!!!

Van 10 tot 17 februari gaan wij 'n weekje bijkomen en uitrusten van onze verhuizing van heuvel 13 naar heuvel 16!! Het is maar 3 deuren verderop maar toch.....
Helaas, Valentijnsdag laten we dus dit jaar aan ons voorbij gaan. Vanaf 19 februari zijn we weer open en is het genieten van onze nieuwe winkel. Alaaf !! geniet ervan. Gaan wij ook doen!!


Yep !! Wij zijn verhuisd. Vanaf donderdag 1 februari '18 zitten wij voortaan op heuvel 16 (3 deuren verderop)


Het verloop van onze verhuizing


Zóóóóóó speciaal! Nieuw jaar! Nieuwe start!  We zijn op Heuvel 13 gewoon geopend en maken op 1 februari de doorstart op nr.16 !!
Officiële opening is 22 februari!

't Loopt in mekaar over.....wat 't was en wat 't wordt....
we zijn met het klussen begonnen!


Tipje van de sluier "bluewall"
Er komen kleuren in!
Trap lichtblauw en verder groen en geel.....


Wieltjes weg!! Dankjewel Ton , Luuk en Koen! Margreet voor meedenken! 

Toonbank staat!   Zó'n zware jongen!!
Heavy klus!


Wij gaan verhuizen!!!

Helmi's Bloemwerk

Facebook 18 november ’17 09.39 uur

Jaaaa! Handtekening zetten! We gaan na 8 jaar op Heuvel 13 per 1 februari 2018 verder op Heuvel 16!! 🏡 Blij mee!! Maar wij gaan Wendy, Berit en Mats ook missen!! We waren met Heuveltje 16 'n hele fijne combi in 't straatje!!

We houden jullie op de hoogte.


Het verhaal van onze winkel

Voor bijna alle producten die je nodig hebt hoef je de deur niet meer uit; je regelt je zaken “online”. Toch is het bij bloemen net even wat anders. Ze zijn levend, hebben mooie kleuren, geuren én karakter. Je kunt ze voelen, ruiken, bekijken en ervan genieten. 

Helmi’s bloemwerk staat in Geldrop en omstreken bekend omdat wij geen standaardboeketten leveren. Wij zijn gespecialiseerd in bloemschikkunst op maat .

Om je wensen en ideeën goed aan te voelen is een “live'”ontmoeting wat ons betreft daarom essentieel. We luisteren, overleggen en proberen op basis van onze vakkennis en intuïtie een resultaat op te bouwen dat jouw wensen zo dicht mogelijk benadert. En stiekem hopen we natuurlijk dat we je verwachtingen nòg meer kunnen overtreffen.

Ook wij kunnen en willen hierin niet achterblijven. Met name voor degene die verder weg wonen en in de regio “online” een mooi boeket willen laten bezorgen. Maar ook voor hen die geen tijd hebben om naar de winkel te komen zal onze webshop een uitkomst zijn.

Kies uw bloemstuk of boeket, en wij verzorgen uw bestelling met liefde voor het product. Wij bezorgen zelf in Geldrop, Mierlo, Nuenen, Heeze en Eindhoven. Vóór 12:00 uw boeket of bloemstuk besteld, dan wordt het dezelfde dag nog bezorgd.(zon- en feestdagen uitgezonderd).

Wijken je wensen af van onze webshop neem dat contact op via info@helmibloemen.nl of
bel 040-2862532


Tip

Houdbaarheid
Iedereen die een mooi boeket krijgt óf voor zich zelf koopt zal hiermee aan de slag moeten gaan “hoe verzorg ik mijn bloemen”? Belangrijk is dat de bos bloemen in een mooie schone vaas komen te staan. Alle bloemstelen moeten schuin worden afgesneden met een scherp mesje of een scherpe snoeischaar. Als je gereedschap bot is worden alle kanaaltjes dicht geduwd en afgesloten om water door te laten. Dit is een veelvoorkomende oorzaak waarom bloemen soms minder lang staan. Jammer en niet nodig! Dit moet vlak voordat de bloemen in de vaas geplaatst worden want onderweg van de bloemist naar huis vormt zich een vliesje die de steel afsluit en waterdoorlating verhindert.

Ververs na een paar dagen de vaas met fris water en snijd de stelen nog eens (scherp) af. Je zult merken dat dit echt resultaat heeft.